The Academy With A Smile

Een gezonde mond, voor iedereen

Sinds de oprichting in 1997, streeft Edin Dental Academy naar een gezonde mond voor iedereen. Als grootste, erkende, particuliere opleider in de mondzorg, biedt Edin opleidingen voor tandartsassistenten en bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten en praktijkmanagers. Zo ondersteunt Edin alle medewerkers binnen een mondzorgpraktijk bij hun persoonlijke ontwikkeling. Edin gelooft in de kracht van samenwerken, proactiviteit en een persoonlijke aanpak. Boven alles is Edin the academy with a smile.

Edin gelooft in de kracht van samenwerken,
proactiviteit en een persoonlijke aanpak.
Boven alles is Edin the academy with a smile.

 

Edin Dental Academy of kortweg Edin geniet een ongekend hoge naamsbekendheid in de mondzorg in Nederland.
Hoe dat kan? Edin loopt steevast voorop bij de ontwikkeling van opleidingen en trainingen voor met name tandartsassistenten. Hierdoor levert Edin continue een bijdrage aan de professionalisering van het vak tandartsassistent tot een volwaardig en professioneel medebehandelaar in de praktijk anno nu.

Door de jaren heen hebben duizenden assistenten een opleiding of training bij Edin gevolgd. Eerst in Bergen Op Zoom, daarna in Nieuwegein, vanaf 2009 in Maarn en vanaf 2023 in Maarsbergen. Maar ook in de praktijken zelf met haar unieke Flex-opleidingen concept.

Wist je dat Edin is opgericht door tandarts Jack Plooij?
Lees hier meer over de ontstaansgeschiedenis van Edin.

Een Edin-diploma geeft net dat streepje voor

Wij inspireren onze studenten om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door ze te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en ondernemerschap.

Wij garanderen dat iedere afgestudeerde student zelfverzekerd aan de slag kan op het vlak waarop hij is opgeleid.

Adjust your cookie settings to view this video
Sannegeslaagd

“Het team van Edin geeft me een enorm welkom gevoel. Alles is super goed geregeld, zowel de docenten als het team kennen mij persoonlijk en persoonlijke begeleiding is ook echt persoonlijke begeleiding” aldus Sanne Sinkeldam-Bax, student opleiding Tandartsassistent.

aldus Sanne Sinkeldam-Bax, Student bij Edin opleiding tandartsassistent geslaagd in 2021

Onze missie

Een gezonde mond is essentieel voor een gezond lichaam en een stralende verschijning. Edin werkt samen met professionals aan een goede mondgezondheid voor iedereen. Dat doen wij door tandartsen en hun medewerkers te inspireren en ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling, vakmanschap en innovatief ondernemerschap. Edin gelooft in de kracht van samenwerken, persoonlijke aanpak en proactiviteit. Edin ontplooit zich in een waardevol netwerk van betrokken studenten, praktijken, docenten, medewerkers en partners.
Persoonlijke aandacht
Onderwijs op maat leidt tot optimale leerresultaten.
2021 09 02 155115
Proactiviteit
Creativiteit omzetten in nieuwe programma's voor onze klanten is onze passie. Eens de eerste, altijd de eerste.
2021 09 02 155153
Opleiden is samenwerken
Samen zetten we ons in voor jouw leerreis. Met een diploma of certificaat als ultieme beloning.
2021 09 02 155208
In-house opleidingsfaciliteiten

In-house
opleidingsfaciliteiten

Onze eigen opleidingsfaciliteiten maken het mogelijk om alle praktijksituaties te simuleren. Zo bieden wij studenten een veilige omgeving om het vak goed onder de knie te krijgen. Wij garanderen dat afgestudeerd studenten in staat zijn om zelfverzekerd aan de stoel te assisteren.

Iedere docent, met zorg
door ons opgeleid

Al onze docenten leiden we zelf op. Na het afronden van de docentenopleiding, volgen ze periodiek aanvullende trainingen. Zo houden we niet alleen hun vakkennis op peil maar zorgen ook dat ze de juist tools in handen hebben om goed les te kunnen geven. Tot slot zijn alle docenten ook werkzaam in de praktijk.

Samen staan we sterk

Al jaren werken wij met een vast netwerk van partners. Zo houden wij onze kennis up-to-date, blijven op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en realiseren wij betere resultaten voor onze klanten.

Bekijk onze partners