Opleidingsfaciliteiten

Alles wat je nodig hebt, gewoon in huis

Bij Edin hebben we alle opleidingsfaciliteiten in huis. Dat vinden wij heel gewoon maar toch zijn we hierin uniek! In ons nieuwe opleidingscentrum in Maarsbergen vind je behandelunits, net zoals in de moderne mondzorgpraktijk. Zo kunnen wij alle praktijksituaties simuleren zodat je als student in een veilige omgeving kunt leren en, nog belangrijker, fouten kunt maken. Wel zo fijn als je het vak nog onder de knie moet krijgen. 

Iedere student zelfverzekerd aan de stoel

Wij garanderen dat iedere student na het afronden van zijn opleiding in staat is om zelfverzekerd aan de stoel te staan. Tijdens de opleiding oefen je in eerste instantie alle (be)handelingen op onze fantoompoppen. Ideaal als je nog handigheid moet krijgen. Lukt dit? Dan zijn je collega studenten de ideale proefpersonen voordat je zelf patiënten meeneemt naar onze praktijk. 

“Bijzonder? Wij vinden van niet maar toch is er geen enkele particuliere opleider in de mondzorg die ons dit na doet.”

Statistieken

#1
Veilige leeromgeving

16
Behandelunits

30 fantoompoppen

5
Trainingszalen

1
Restaurant

#1
Veilige leeromgeving
16
Behandelunits
30 fantoompoppen
5
Trainingszalen
1
Restaurant
Adjust your cookie settings to view this video

De individuele student centraal

Mooie opleidingsfaciliteiten is natuurlijk belangrijk, maar belangrijker is hoe je ze inzet. Bij ons staat de individuele student altijd centraal. Door alle studenten individueel te begeleiden, stimuleren wij de talentontwikkeling maximaal. Dit kan doordat wij werken in kleine groepen van gemiddeld 12 studenten. Docenten houden nauwlettend in de gaten waar extra begeleiding nodig is of juist meer uitdaging. Zo begrenzen we niemand in zijn ontwikkelmogelijkheden!

 

Meer over onze opleidingsfilosofie

100% focus op leren in het bosrijke Maarsbergen!

Ons opleidingscentrum vind je in Maarsbergen. Centraal gelegen middenin de groene omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Hoe fijn is het om tijdens de pauze even een luchtje te scheppen en je hoofd leeg te maken? Zo haal je het maximale uit je studiedag en kun je werk echt even loslaten.

 

Check waar je ons kunt vinden