Terugkomdag 2025

- voorinschrijving geopend -

Speciaal voor preventie- en paro (preventie) assistenten

 

De Terugkomdag is hét moment om je kennis bij te spijkeren en je verder te verdiepen in jouw vakgebied. Na een zeer geslaagde 2024 editie, hebben wij de datum voor de Terugkomdag 2025 al vastgelegd! Op 11 april 2025 nodigen we alle preventie- en paro (preventie) assistenten in Nederland weer uit voor een inspirerende dag. 

Wil je de Terugkomdag in 2025 zeker niet missen? Meld je nu dan alvast aan via het (voor)inschrijfformulier op deze pagina. 

Datum: 11 april 2025
Tijd: 9.00u tot 14.00 uur
Locatie: centrale locatie in Midden-Nederland

Programma

Natuurlijk mag je ook in 2025 van ons verwachten dat het programma gevuld wordt door lezingen van topsprekers die jullie meenemen in de laatste ontwikkelingen binnen jullie vakgebied. De exacte inhoud van het programma houden we nog even geheim. De komende maanden maken wij hier meer over bekend. Houd deze website en onze nieuwsbrieven dus in de gaten! Heb je het inschrijfformulier ingevuld! Dan wordt je automatisch per mail op de hoogte gehouden.

Evaluatie Terugkomdag 2024

Was je bij de Terugkomdag op zaterdag 10 februari 2024 in Veenendaal? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw mening! Per mail ontvang je een evaluatieformulier van ons. In dit formulier stellen we vragen over de inhoud en kwaliteit van de Terugkomdag. We horen ook graag hoe jij denkt dat we de Terugkomdag nòg beter kunnen maken. Het invullen kost je maximaal 5 minuten. Jouw feedback is goud waard!

Register Preventieassistenten

Ben je geregistreerd bij het Register Preventieassistenten? Onze Terugkomdag is geaccrediteerd bij het Register Preventieassistent! Na deelname aan ons congres ontvang je per mail een bewijs van deelname. Dit document is benodigd als bewijsstuk voor (her)registratie.

Belangrijk voor je registratie:

  • De registratieperiode is 3 jaar. Je kunt vervolgens een herregistratie voor eenzelfde periode aanvragen.
  • Om voor een herregistratie in aanmerking te komen dien je 3 uur (± 1 dagdeel) per jaar bij- of nascholing te hebben gevolgd. De betreffende bij- of nascholing dient geaccrediteerd te zijn bij het Register Preventieassistenten.

Voor meer informatie over (her)registratie verwijzen wij je naar dit document van Register Preventieassistent

Tarieven

De Terugkomdag is speciaal voor gediplomeerde preventie-, paro-assistenten, maar ook als je paro-preventieassistent bent of paro-nazorg doet ben je van harte welkom. Ben je in de afgelopen periode afgestudeerd via Edin? Dan is jouw eerste Terugkomdag gratis! De tarieven voor alle andere gediplomeerde studenten maken wij binnenkort bekend.

JA, ik meld me aan

Inschrijving terugkomdag 11 april 2025