Praktijkmanager

Bekijk het opleidingsaanbod

Faciliteer jouw behandelend collega’s door achter de schermen alles te regelen

Als praktijkmanager ben jij voornamelijk aan de ‘achterkant’ van de praktijk bezig. Je hebt in principe geen direct contact met de patiënten maar regelt alle zaken rondom het draaiend houden van de praktijk. Je verzorgt de planning, bent verantwoordelijk voor het kwaliteits- en personeelsmanagement maar regelt ook zaken als de inkoop en marketing van de praktijk.

Opleiding voor de starter en training voor de ervaren praktijkmanager 

Onze opleidingen praktijkmanagement zijn allemaal op MBO niveau. Ben je op dit moment balieassistent en wil je doorgroeien naar praktijkmanager? Dan is onze opleiding praktijkmanagement wat voor jou. Ben je al minimaal een jaar werkzaam als praktijkmanager? Dan kun je je verder gaan verdiepen in de communicatie.

 

De opleiding praktijkmanager

Training effectief communiceren voor de ervaren praktijkmanager

Vragen? Ik sta voor je klaar!

Erik Dekker, docent

“Een goede praktijkmanager is een kei in communiceren. Tijdens de opleiding staan we daarom uitgebreid stil bij dit onderdeel.”
20181220 154655
Praktijkmanager

Opleiding Praktijkmanager

Onze praktische en compacte opleiding tot praktijkmanager in de mondzorg. De deelnemers leren wat er allemaal bij komt kijken om alles in een praktijk goed te laten verlopen. De nadruk ligt op communicatie en organisatorische aspecten.

Meer informatie, data en inschrijven

Edinfeb2022 90
Praktijkmanager

Training effectief communiceren voor de ervaren praktijkmanager

In deze vervolgtraining ga je op een hele praktische manier aan de slag met jouw vraagstukken over communicatie. Het kunnen toepassen in de praktijk en van elkaar leren staan hierin centraal.

Volg Edin

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Edin? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.