Opleiden in eigen praktijk

Volg een opleiding in je eigen praktijk!

Geen tijd om naar Maarsbergen te komen voor een opleiding? Volg onze opleidingen dan in je eigen praktijk met je eigen collega’s. We bepalen samen een geschikt moment, jij zorgt dat je agenda leeg is (net als die van jouw collega’s die meedoen) en wij zorgen dat de docent goed voorbereid naar de praktijk komt. Heb je een individuele opleidingswens? Dan is onze flex-opleiding iets voor jou. De docent komt dan speciaal voor jou naar de praktijk.

Meer rendement door eigen inbreng

In principe zijn al onze opleidingen geschikt om in de eigen praktijk te volgen. In de basis is de inhoud van de opleiding gelijk aan de opleiding die je in ons opleidingscentrum kunt volgen. Daarnaast is er ruimte voor eigen inbreng. Denk daarbij aan specifieke situaties in jullie praktijk. Door de opleiding af te stemmen op jullie eigen praktijksituatie, halen jullie het maximale uit de opleiding. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende opleidingen te combineren.

“Door de opleiding met meerdere collega’s te volgen, zijn de kosten per persoon vaak lager dan de kosten voor onze standaard opleiding in Maarsbergen. En dan kun je de opleiding nog helemaal op jullie eigen wensen aanpassen ook. Mooi hè?”

Ynske van der Meer, operationeel manager

Statistieken

1
Kies zelf je locatie

in de eigen praktijk of een locatie naar keuze

2
Bespaar tijd en geld

geen locatie- en reiskosten, geen verloren werktijd

3
Bepaal zelf je opleiding

geen vast programma, alles kan!

4
Bouw aan je team

samen leren is leuker én beter voor de toepassing in de praktijk
1
Kies zelf je locatie
in de eigen praktijk of een locatie naar keuze
2
Bespaar tijd en geld
geen locatie- en reiskosten, geen verloren werktijd
3
Bepaal zelf je opleiding
geen vast programma, alles kan!
4
Bouw aan je team
samen leren is leuker én beter voor de toepassing in de praktijk

4 soort incompany programma’s

Hoewel alles bespreekbaar is als het op ons incompany aanbod aankomt, geven we je toch een aantal handvatten om een passend programma te kiezen.

FLEX individueel

Onze meest effectieve manier van opleiden

Voor preventie- en paro-assistenten is het mogelijk in de eigen praktijk individuele opleidingen te volgen.

Dit scheelt je niet alleen op en neer reizen naar Maarsbergen, je hebt ook de onverdeelde aandacht van onze docenten! 

Uniek bij Edin en al jaren heel populair bij onze klanten.

Opleiding of training

Handig als meer medewerkers tegelijk moeten worden opgeleid

De meeste trainingen en opleidingen uit ons aanbod kunnen ook in de eigen praktijk, of een eigen locatie naar keuze, worden gevolgd. Dat kan al vanaf 4 deelnemers. Je ziet bij iedere opleiding uit ons aanbod of deze ook ‘incompany’ te volgen is.

Broodje Edin

Ons gevarieerde lunch-and-learn concept

Een kort programma tijdens de lunch. Onze docent verzorgt de broodjes, jullie trommelen het hele team op. In ongeveer 1,5 uur neemt onze docent je mee in de wondere wereld van communicatie. Specifieke (communicatie) onderwerpen waarover jullie team wil worden bijgepraat? Laat het ons weten!

Lezing / workshop

Inspirerende sprekers met boeiende onderwerpen

Op zoek naar een spreker voor een eigen event, studiegroep bijeenkomst of congres? Wij zetten onze docenten én ons partnernetwerk van nationale en internationale topsprekers graag voor je in.