Disclaimer

Door onze website te bezoeken en gebruiken, ga je akkoord met onderstaande voorwaarden en beperkingen.

2M5A3293
  • De inhoud van onze website is met zorg een aandacht samengesteld. Toch kan het zijn dat bepaalde informatie onvolledig of onjuist is weergegeven. Edin is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies en/of schade als gevolg van het gebruik van deze website. Ook niet als onze website tijdelijk niet beschikbaar is.
  • Alle gegevens, incl. afbeeldingen, video’s en logo’s, zijn in eigendom of licentie bij Edin. Deze zijn dan ook beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Oftewel, als gebruiker van onze website mag je onze gegevens niet kopiëren en/of gebruiken voor je eigen gewin.
  • Je mag onze website alleen gebruiken voor niet-commerciële en/of privé doeleinden. Het vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, doorsturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden van onze website, is niet toegestaan zonder onze toestemming. 
  • Waar wij verwijzen naar andere websites, doen wij dit alleen ter informatie van de gebruiker. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wij verwijzen.

Voor vragen, klachten en/of opmerkingen kun je mailen naar klantenservice@edin.nl