Editie 2024

Edin Summer Courses

- Een zomers menu vol korte trainingen voor het hele team -

 

Wij hebben zin in een nuttige zomer en daarom toveren wij onze opleidingslocatie in Maarsbergen om tot dé plek voor korte mondzorgtrainingen. Dus, is jouw agenda minder gevuld tijdens de zomerweken of is er gewoon nog ruimte voor een goede training? Dan is een Edin Summer Course echt iets voor jou!

Tijdens de Edin Summer Courses, van midden juli tot eind augustus, staat alles in het teken van korte (1-daagse) trainingen, overgoten met een zomers sausje. Benieuwd geworden? Lees dan snel de rest van dit artikel en bekijk de menukaart van deze allereerste Edin Summer Courses editie.

Onze recepten

Tijdens de Edin Summer Courses kan je verschillende populaire 1-daagse trainingen volgen. Aan het recept van de trainingen veranderen we natuurlijk niks. We voegen er wél een zomers sausje aan toe:

Een paar ingrediënten houden we nog even geheim. Een ding is zeker: na een Summer Course training vertrek je met een grote glimlach weer richting huis!

Losse courses of een menu to share

Alle Edin Summer Course trainingen zijn individueel te volgen. Kom je samen met een collega? Maak er dan een menu to share van! Bij een menu vanaf 4 personen krijgen jullie 10% korting op het lesgeld én een zomerse lunch van ons cadeau! Maak voor het aanmelden van een menu to share gebruik van het formulier op deze pagina.

Inschrijven, toelatingseisen en voorwaarden

Onze gevarieerde menukaart bevat Courses voor het hele team. Wil je je inschrijven voor een van de Edin Summer Courses? Klik dan hieronder op de link van jouw favoriete training. Op de trainingspagina kan je je vervolgens direct inschrijven. Voor alle Edin Summer Courses gelden onze normale toelatingseisen. Deze vind je onder de kopjes ‘Voor wie?’.

Liever alle Edin Summer Courses in 1 overzicht? Klik dan op deze link

De Edin Summer Courses gaan door bij minimaal 6 deelnemers. Verder zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Menukaart met trainingsdata

In onze menukaart vind je alle beschikbare Edin Summer Courses, inclusief een overzicht van de trainingsdata. Deze data vind je ook op de individuele trainingspagina's. 

Liever na de zomer starten?

Dat kan natuurlijk ook! Een overzicht van al onze opleidingen en trainingen vind je hier. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany-training of flex-opleiding? Neem dan contact met ons op via info@edin.nl

Course met het hele team?

Meld je dan hier aan voor een menu to share

Meerdere antwoorden mogelijk
Een menu to share is mogelijk vanaf 4 personen.
Een menu to share is mogelijk op de speciaal voor de Summer Course geplande dagen. Bekijk de beschikbare dagen op de individuele trainingspagina's.