Broodje Edin

  • Voor iedereen
Maximaal 1,5 uur
Lunch-and-Learn
€695,-
Edinteamnovember 42

Wat is een broodje Edin?

In een interactief lunch- of borrelmenu programma van 1,5 uur, worden u en uw medewerkers bijgespijkerd op het gebied van communicatie met collega en patiënt.

Uw broodjes worden ter plekke bereid door onze trainer en voor deze gelegenheid ‘topkok’ Fenno Moes. Fenno is specialist in communicatie en omgaan met agressie en lastige situaties.

U kunt kiezen uit een menu bestaand uit verschillende soorten 'beleg'. Maak uw keuze uit ons met zorg samengestelde lunchmenu.


Broodje Bal

Effectief omgaan met verbaal sterke patiënten. Hoe voorkom je discussie en escalatie. Sommige patiënten zijn verbaal best sterk, overal hebben ze wat op aan te merken, en soms sta je met je mond vol tanden. En je hebt het gevoel dat ze op je neerkijken. In deze workshop leer je hoe je hier effectief mee om gaat zonder de strijd met de patiënt aan te gaan.

Kadetje Belegen Kaas 

Effectief omgaan met de oudere patiënt. Leer hoe je op een rustige maar duidelijke manier kunt communiceren met de oudere patiënt. Fenno geeft je nog meer handige tips om een fijne relatie op te kunnen bouwen.

Pistoletje Zoet/zuur 

Hoe ga je om met lieve kinderen en stoute ouders? Leuk, die enorm betrokken ouders. Maar hoe zorg je voor de juiste communicatie zodat jij je werk goed kan blijven doen?


BLT-sandwich (boos, lastig, tegendraads)

Effectief omgaan met pubers in de praktijk. Waarom reageren ze zo, en hoe kun je daar effectiever mee omgaan. Ze willen niet, duuh, boeien, je wordt er af en toe doodmoe van. Hoe zorg je nou dat je meer bereikt met die puber en dat het je vooral minder energie en ergernis kost.


Broodje Boos

Effectief omgaan met boze patiënten. Patiënten weten meer en denken ook meer te mogen. Deze mondigheid van patiënten slaat bij sommigen om in intimiderend en agressief gedrag. Hoe eerder je ingrijpt hoe beter, maar hoe?


Pistolet Paniek

Effectief omgaan met angstige patiënten. Een groot deel van patiënten heeft angst voor de tandarts, sommigen zo erg dat ze niet op komen dagen. Hoe kun je bange patiënten helpen.


Foccacio Feedback

Soms vind je dat collega’s dingen niet goed doen of anders zouden moeten doen. Je wil geen betweter zijn, en helemaal geen ruzie. Toch is het in het belang van de praktijk en het team om collega’s aan te spreken. In deze workshop leer je hoe je elkaar op een niet aanvallende manier kunt aanspreken.


Broodje Bapao

Interculturele communicatie. Hoe om te gaan met patiënten met andere culturele achtergronden. Aan de hand van een aantal schema’s kijken we naar de basis van verschillende culturen en kijken we hoe we hier effectiever mee om kunnen gaan.

Vraag aan

Alle broodjes worden geserveerd inclusief een lekkere versnapering.

Prijs:

€  695,- 
(excl. reiskosten a € 0,35 per km)

Voor wie:

uw hele team, of uw selectie van uw team

In uw praktijk.

Edinteamnovember 42

Fenno Moes

o.a. Docent opleidingen B en C: preventie en paro-assistenten

Direct inschrijven

Een broodje Edin kan alleen als incompany worden geboekt.

Aanvragen via het incompany-formulier.

Vraag aan

Ook lekker bij de borrel!

Een Broodje Edin kan in plaats van bij de lunch ook uitstekend bij de borrel of diner worden besteld. We passen de versnapering er op aan.