Opleidingen en trainingen

Filter de opleidingen op:

Uitgebreid zoeken

Gekozen filters:

(4) opleidingen en trainingen gevonden:

Rontgen1
Tandarts
Training TMS Tandheelkunde (basis) (voor tandartsen)

Deze door ANVS erkende training heeft als doel u op te leiden tot stralingsdeskundige volgens de Opleidingseisen stralingshygiƫne voor Tandartsen en Orthodontisten. Daarnaast wordt u geholpen bij het opstellen van het zogenaamde Kernenergiewet dossier.

Meer informatie, data en inschrijven

Cbct
Tandartsen en Mondhygiënisten
Training TMS Tandheelkunde (update)

In het Besluit basisveiligheidsnormen stralingshygiƫne (Bbs) is expliciet opgenomen dat degene die met straling omgaat, elke vijf jaar moet kunnen aantonen dat zijn/haar kennis over straling up-to-date is. Deze training voldoet aan de vereisten hiervoor.

Meer informatie, data en inschrijven

Cbct
Tandarts
Training TMS Tandheelkunde CBCT (basis)

Na het volgen van deze training en het behalen van de hieraan verbonden toets voldoet u aan de vereisten die door de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) gesteld worden met betrekking tot de (stralings)deskundigheid van gebruikers van CBCT-toestellen.

Meer informatie, data en inschrijven

Ontwerp Zonder Titel (1)
Het hele team
Training Infectiepreventie

Tijdens de training infectiepreventie wordt uitgebreid toegelicht hoe de richtlijn infectiepreventie op eenvoudige wijze kan worden uitgevoerd in de praktijk. Uiteraard ook een complete inhoudelijke update over alle do's-and-dont's om veilig te kunnen werken in de tandartspraktijk.

Meer informatie, data en inschrijven