Nieuwe directie voor Edin Dental Academy

BG 14 05

Na ruim 20 jaar neemt Anne-Peter van Riet afscheid als directeur van Edin

 

Maarsbergen, januari 2024

Per 1 januari 2024 hebben Anne-Peter van Riet en Simone Vonk afscheid genomen van Edin Dental Academy. Anne-Peter nam 20 jaar geleden het in 1997 opgerichte bedrijf over en heeft het bedrijf uitgebouwd en geprofessionaliseerd tot de huidige marktleider in het opleiden en bijscholen van tandartsassistenten. Afgelopen oktober werd het nieuwe, zeer moderne en grote opleidingscentrum in Maarsbergen geopend.

Edin Dental Academy is vanaf 1 januari jongstleden voor 100% overgegaan naar Jan Oudkerk en Pieter Schram. Al in 2011 traden zij toe als (minderheids)aandeelhouder. Jan en Pieter streven ernaar de positie en het kwaliteitsimago van Edin verder te versterken en met het bestaande team de nieuwe opleidingsfaciliteit in Maarsbergen tot het centrale punt op het gebied van scholing in dentaal Nederland te maken. 

De mensen zijn het fundament van de bekende Edin-kwaliteit

Van Riet: “Ik ben ontzettend trots op wat we hebben bereikt met Edin. In de afgelopen twintig jaar heb ik met de beste docenten, fijne relaties en de leukste medewerkers mogen werken en kijk hier met een grote trots op terug. Edin is een bedrijf gebleven met veel aandacht voor de studenten en medewerkers. De mensen vormen immers het fundament waarop de zo bekende kwaliteit van het Edin-merk is gebouwd. Edin is inmiddels een middelgroot bedrijf geworden waarbij een formelere aansturing past. Ik zie dat als een gezonde ontwikkeling in een groeiende organisatie”.

Pieter Schram zal zijn ervaring als oud-bestuurder van Vertimart aanwenden om de zaken bij Edin voort te zetten. Pieter Schram: “We gaan enthousiast verder aan de slag om te doen waar het hart van Edin ligt: met persoonlijke aandacht tandheelkundige professionals opleiden zodat ze vol vertrouwen in de dagelijkse praktijk aan het werk kunnen. ‘Bekwaam en zelfverzekerd in de mondzorg’ is waar we voor staan”.

Way of Life

Ook Simone Vonk, echtgenoot en steun en toeverlaat van Anne-Peter, was jarenlang werkzaam in het team van Edin. Simone blikt met veel enthousiasme en trots terug op de afgelopen dertien jaar die zij nauw bij Edin betrokken was. “Wat heb ik veel geleerd, mooie mensen ontmoet en toffe evenementen mogen organiseren. Veel dank aan iedereen die ons geholpen heeft om dit mogelijk te maken. Edin was de ‘way of life’ in ons gezin. Ik heb daarom besloten om Anne-Peter te volgen en samen naar een nieuwe uitdaging te gaan zoeken.”

Bekwaam en zelfverzekerd in de mondzorg

Vanuit het nieuwe opleidingscentrum blijft Edin werken aan een kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod voor tandheelkundig Nederland. Het ervaren team staat klaar om over uw wensen in gesprek te gaan. Zo blijven ze samen met u de kwaliteit van de mondzorg in Nederland verbeteren.

Wilt u in gesprek over de mogelijkheden die Edin voor uw organisatie kan bieden? Neem dan contact op met accountmanagers Michelle Kooi, Jurriaan Rijnen of Anouk Dijksma via info@edin.nl of 0343 - 44 99 70.

Voor informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met Pieter Schram, directeur Edin, p.schram@edin.nl.