Kennistheater groot succes tijdens Dental Expo

094D2930 419E 4168 A617 634E722275d5

Het zit er weer op: Dental Expo 2024. Het waren weer drie fantastische dagen. Het blijft geweldig om in zo’n korte tijd zoveel branchegenoten en opdrachtgevers te kunnen ontvangen. Ook dit jaar bleef het niet bij ‘koffiedrinken en bijpraten’ maar hebben we bezoekers flink uitgedaagd in het kennistheater. In totaal ontvingen we ruim 200 bezoekers in het kennistheater.

Bekwaam en zelfverzekerd in de mondzorg

Dat is waar wij voor staan. Gedegen opleidingen en trainingen zijn hierin essentieel. In onze workshop Werkvormenlab konden bezoekers zelf ervaren hoe wij met activerende werkvormen de vertaalslag maken van de theorie naar de praktijk. Essentieel om na de opleiding of training ook echt bekwaam en zelfverzekerd aan de slag te gaan in de praktijk.

Edin Werkvormenlab

Het Werkvormenlab bleek een populaire workshop. Dat had misschien ook met onze beursactie te maken: het team met de hoogste dagscore werd beloond met een gratis Edin communicatietraining!

Daarnaast hebben alle deelnemers de Edin Kletspot ontvangen. Een ‘pot vol vak gerelateerde vragen’ die super leuk zijn om tijdens de teamlunch te beantwoorden. Lol gegarandeerd! Want wat kies jij:

‘Een vette paro of heel veel pus’?
'Altijd te kleine handschoenen of een te strak mondkapje dragen'?
'Een huilend kind of een bange volwassene in de stoel?'

Geen kletspot ontvangen? Plan een kennismaking met een van onze accountmanagers Anouk of Jurriaan, dan krijg je er meteen eentje mee.

Workshops van partners

Ook konden de workshops van onze partners op veel interesse en enthousiasme rekenen. Bezoekers konden kiezen uit een gevarieerd programma: van handen uit de mouwen met workshops noodkronen maken en het  slijpen van instrumentarium, tot lezingen boordevol tips over het Philips Sonicare portfolio, het verhogen van werkplezier in de praktijk en manieren om patiënten te overtuigen van jouw behandelvoorstel. Wij willen Voco, Hu-Friedy, Philips, Sjoerd Kuiken en Jasper ter Bogt nogmaals bedanken voor deze geslaagde samenwerking!

Modernste particuliere opleidingscentrum

Heb je ons gemist op de Dental Expo maar ben je wel benieuwd hoe ook jouw team zelfverzekerd en bekwaam aan de slag kan? Kom langs in ons moderne opleidingscentrum in Maarsbergen. Dan laten we je graag zien hoe we werken en waarom wij kunnen garanderen dat iedereen met een Edin diploma bekwaam en zelfverzekerd aan de slag kan.

Neem contact met ons op via info@edin.nl