BREAKING: Edin verhuist!

20230708 092933

We gaan verhuizen! De verbouwing is in volle gang zodat we na de vakantie naar ons droompand kunnen.

De verbouwing is nu nog in volle gang, maar je vindt ons per 17 augustus 2023 op: Ambachtsweg 4e, 3953 BZ  Maarsbergen

Meer tandartsassistenten keihard nodig!

Zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor de tandheelkunde én voorzien van een gedegen opleiding, dat is onze ambitie. Met ons nieuwe opleidingscentrum kunnen we groot denken, zonder onze persoonlijke aandacht voor iedere student te verliezen.

De praktijkruimtes sluiten naadloos aan op de echte situatie in de moderne tandartspraktijk en kunnen we iedere student persoonlijk begeleiden. Groepen blijven klein en we werken altijd met meerdere docenten en onderwijsassistenten. Dus nog steeds maximale aandacht per student.

Goed bereikbaar

Maarsbergen ligt op slechts 3 km van onze huidige locatie in Maarn. Centraal gelegen op de mooie Utrechtse Heuvelrug.

Voor autorijdend Nederland is ons opleidingscentrum in Midden-Nederland goed te bereiken. Met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, gaan we er flink op vooruit. Voor wie met het openbaar vervoer komt, staat er straks een heuse Edin-VIP shuttle klaar op NS-station Maarn. Zo zorgen wij ervoor dat alle studenten binnen 10 minuten van en naar het station worden gebracht.

Extra plaatsen beschikbaar

Ook genieten van de persoonlijke aandacht van Edin? Vanaf 21 augustus gaan de deuren open en trappen we af met de eerste opleidingen in Maarsbergen.

Door de uitbreiding zijn er extra plaatsen beschikbaar gekomen. Dus als je nog in het komend najaar wil starten in ons nieuwe centrum in Maarsbergen schrijf je dan meteen in!

Bekijk snel welke laatste plaatsen nog vrij zijn.

Lang bestaande wens

De wens was er al jaren en nu is het eindelijk zover: een nieuw opleidingscentrum met alles erop en eraan. 16 behandelunits, 4 trainingszalen, röntgen apparatuur en - ook belangrijk - een luxe lunchcafé. Na de zomervakantie verhuizen we naar Maarsbergen. Een volledig gerenoveerd pand dat we helemaal naar onze wens hebben ingericht.