Mantelovereenkomst

Wat is een mantelovereenkomst?

Praktijken hebben belang bij kwalitatief hoogwaardig onderwijs en een scherpe prijsstelling. De mantelovereenkomst komt aan deze wensen tegemoet. Door het aangaan van een nauwere opleidingsrelatie kan Edin nog beter inspelen op opleidingsvragen van de praktijk. Daarnaast biedt de mantelovereenkomst een basiskorting. Dat is echter nog niet alles, want er zijn veel meer voordelen verbonden aan het sluiten van een mantelovereenkomst.

Voor het sluiten van een mantelovereenkomst is het aantal assistenten niet van belang. Voor zowel grote als kleinere praktijken biedt de mantelovereenkomst voordelen. De tandheelkundige sector is sterk in beweging. Het goed opleiden van uw personeel blijft onverminderd belangrijk, maar kostenbeheersing is ook een issue.

De 7 voordelen van de mantelovereenkomst

  1. Standaard 4% korting op opleidingen en cursussen uit ons programma (mits vermeld bij de opleiding).
  2. Staffelkorting bij inschrijving van meerdere cursisten tegelijkertijd (op aanvraag).
  3. Korting op Incompany of maatwerk trajecten.
  4. Last minute kortingen.
  5. Voorrang bij inschrijving bij een bepaald aantal cursussen en evenementen.
  6. Geen administratiekosten bij betalingsregelingen.
  7. Coulance regeling bij annulering.

Aan het sluiten van een mantelovereenkomst zijn geen kosten verbonden. De tegenprestatie ligt in het feit dat Edin jullie Preferred Supplier wordt. Dit betekent concreet dat Edin jullie voorkeursopleider is en dat je voor alle opleidingsvragen als eerste bij Edin aanklopt.

Geïnteresseerden in de mantelovereenkomst kunnen direct een mantelovereenkomst aanvragen.
Na ontvangst neemt een van onze relatiebeheerders contract met u op.

Nog interessanter: sluit een samenwerkingsovereenkomst

De mantelovereenkomst is een algemene regeling die voor alle houders gelijk is. Wil je meer specifieke maken bijvoorbeeld op basis van een te verwachten volume dan is het mogelijk een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan.
Dit is zeer interessant voor grotere organisaties van tandartspraktijken.

Ook hiervoor kan je opnemen met een van onze relatiebeheerders.

Ja! Ik wil alles weten over de mantel- of samenwerkingsovereenkomst

Heb je een grote praktijk?

Nog interessanter: sluit een samenwerkingsovereenkomst. Waar de mantelovereenkomst een algemene regeling is die voor alle deelnemers gelijk is, is de samenwerkingsovereenkomst meer specifiek tussen jou en Edin. Wil je bijvoorbeeld prijsafspraken maken op basis van een te verwachten volume dan is de samenwerkingsovereenkomst een oplossing. Zeer interessant voor grotere organisaties van tandartspraktijken. Ook hiervoor kan je opnemen met een van onze relatiebeheerders.

Volg Edin

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Edin, schrijf je in op onze nieuwsbrief.Meld je hier direct aan en blijf op de hoogte!