Blijf jezelf continu ontwikkelen met AccreDidact

Waar e-learning en praktijkopleiding samenkomen

Als afgestudeerd tandarts ga je waarschijnlijk direct aan de slag in de praktijk. Door te doen, leer je iedere dag bij. Maar hoe zorg je er nou voor dat je ook op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op jouw specifieke vakgebied? Juist, met AccreDidact Tandarts!

Leren op het moment dat het jou uitkomt

AccreDidact Tandarts biedt e-learnings, papieren naslagwerken, bonusmateriaal én fysieke training. Alles speciaal ontwikkeld voor tandartsen. Je volgt de modules op het moment dat het jou uitkomt. Als tandarts kun je vier modules per jaar volgen. Iedere module bevat ongeveer 3 uur nascholing. Het jaarabonnement geeft je toegang tot alle modules. Zo houd jij jouw kennis up-to-date. 

Naast het online aanbod, kun je in de loop van dit jaar ook aanvullende fysieke trainingen volgen. Hiervoor geldt een gereduceerd tarief.

direct naar het aanbod

 


KRT-punten in je eigen nascholingsdossier

AccreDidact biedt een fijne manier om aan de nascholingseisen te voldoen. Je kunt de modules op ieder moment volgen, gewoon vanuit huis. Daarbij rond je iedere module af met een toets waarmee je KRT-punten behaalt. Jouw voortgang houden wij voor je bij in je persoonlijke nascholingsdossier, net als je behaalde KRT-punten.

Voordelen

  • toegang tot actuele wetenschappelijke kennis die is vertaald naar de praktijk
  • nascholing volgen op het moment dat het jou uitkomt
  • je voelt je zeker tijdens de behandeling
  • alle modules hebben de Q-keurmerk accreditatie 
  • 16 KRT-punten per jaar
  • binnenkort ook praktijktrainingen beschikbaar die naadloos aansluiten op het online programma

Introductieaanbieding

Normaal kost een jaarabonnement voor AccreDidact €325,- vrij van btw. Sluit je het abonnement af voor 1 juli, dan betaal je maar €149,- vrij van btw.

Liever een losse module kopen? Dan betaal je €89,85 per module. Per module kun je 4 KRT-punten halen.

Unieke samenwerking tussen AccreDidact en Edin

Waar we vanuit Edin invulling geven aan de fysieke trainingen, is het e-learning programma door AccreDidact ontwikkeld. Zij geven ook de bijbehorende papieren naslagwerken uit. Deze samenwerking zorgt voor een sterker, totaalaanbod voor tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Je kunt het AccreDidact programma zowel via Edin als AccreDidact aanschaffen.

bestel jouw jaarabonnement

“Het is niet eenvoudig om ieder jaar weer aan mijn KRT-punten te komen. Ondanks dat ik het wel heel belangrijk vind om bij te blijven. AccreDidact biedt hier echt een uitkomst. ”

Tandarts