Blijf jezelf continu ontwikkelen met AccreDidact

Waar e-learning en praktijkopleiding samenkomen

Als afgestudeerd tandartsassistent ga je waarschijnlijk direct aan de slag in de praktijk. Door te doen leer je iedere dag bij. Maar hoe zorg je er nou voor dat je ook op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op jouw specifieke vakgebied? Juist, met AccreDidact Preventieassistent!

Leren op het moment dat het jou uitkomt

AccreDidact Preventieassistent biedt e-learnings, papieren naslagwerken, bonusmateriaal én fysieke training. Alles speciaal ontwikkeld voor assistenten. Je volgt de modules op het moment dat het jou uitkomt. Als preventieassistent kun je vier modules per jaar volgen. Iedere module bevat ongeveer 3 uur nascholing. Het jaarabonnement geeft je toegang tot alle modules. Zo houd jij jouw kennis up-to-date. 

Naast het online aanbod, kun je in de loop van dit jaar ook aanvullende fysieke trainingen volgen. Hiervoor geldt een gereduceerd tarief.

direct naar het aanbod

 


Jouw eigen nascholingsdossier

AccreDidact biedt een fijne manier om aan de nascholingseisen te voldoen. Je kunt de modules op ieder moment volgen, gewoon vanuit huis. Jouw voortgang houden wij voor je bij in je persoonlijke nascholingsdossier.

Voordelen

  • toegang tot actuele wetenschappelijke kennis die is vertaald naar de praktijk
  • nascholing volgen op het moment dat het jou uitkomt
  • je voelt je zeker tijdens de behandeling
  • de tandarts voelt zich ook zeker als eind verantwoordelijke
  • binnenkort ook praktijktrainingen beschikbaar die naadloos aansluiten op het online programma

Introductieaanbieding

Normaal kost een jaarabonnement voor AccreDidact €180,- vrij van btw. Sluit je het abonnement af voor 1 juli, dan betaal je maar €149,- vrij van btw.

Liever een losse module kopen? Dan betaal je €48,75 per module. 

Unieke samenwerking tussen AccreDidact en Edin

Waar we vanuit Edin invulling geven aan de fysieke trainingen, is het e-learning programma door AccreDidact ontwikkeld. Zij geven ook de bijbehorende papieren naslagwerken uit. Deze samenwerking zorgt voor een sterker, totaalaanbod voor tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Je kunt het AccreDidact programma zowel via Edin als AccreDidact aanschaffen.

bestel jouw jaarabonnement

“Ik zie enorm veel kansen voor mezelf als tandartsassistent. Er zijn zoveel richtingen waarin ik me kan doorontwikkelen. Voor mij was de stap naar preventieassistenten een mooie eerste stap maar ik ben nog lang niet uitgeleerd!”

Anne Bel, preventieassistent bij Tandheelkundig Centrum Parijsch.