Tandarts, ben jij nog up-to-date?

Edin mag dan al jarenlang de nummer 1 opleider voor tandartsassistenten zijn, we zijn er ook voor jou als tandarts. Bij Edin zorg je ervoor dat je gecertificeerd blijft voor het gebruik van röntgenapparatuur, ook als je de nieuwe Conebeam CT hebt staan!

 

Verplicht volgens de wet BIG en het Besluit Stralingsbescherming

In de wet BIG en het Besluit Stralingsbescherming staat beschreven hoe tandartsen röntgenstraling mogen toepassen en waaraan tandartsen moeten voldoen. Als tandarts mag je dan ook alleen werken met röntgenapparatuur na het behalen van het certificaat stralingsbescherming. 

 

AccreDidact; waar e-learning en praktijk samenkomen

Naast het behalen van je verplichte certificaten wil je natuurlijk ook op de hoogte blijven van andere ontwikkelingen op vakgebied. Daar helpt AccreDidact Tandarts je bij. AccreDidact Tandarts biedt e-learnings, papieren naslagwerken, bonusmateriaal én fysieke training. Alles speciaal ontwikkeld voor tandartsen.

Meer weten over AccreDidact?

Vragen? Ik sta voor je klaar!

Wist je al dat je je iedere 5 jaar opnieuw moet laten certificeren? Hiervoor hebben wij onze herhalingscursus ontwikkeld. Zo blijf je helemaal up-to-date!

Statistieken

#1
Marktleider sinds 1997

ANVS
Erkend opleider

10K
Aantal certificaten uitgereikt

8,9
Gemiddeld rapportcijfer

#1
Marktleider sinds 1997
ANVS
Erkend opleider
10K
Aantal certificaten uitgereikt
8,9
Gemiddeld rapportcijfer
Rontgen1
Tandarts

Training TMS Tandheelkunde (basis) (voor tandartsen)

Deze door ANVS erkende training heeft als doel u op te leiden tot stralingsdeskundige volgens de Opleidingseisen stralingshygiëne voor Tandartsen en Orthodontisten. Daarnaast wordt u geholpen bij het opstellen van het zogenaamde Kernenergiewet dossier.

Meer informatie, data en inschrijven

Cbct
Tandarts

Training TMS Tandheelkunde CBCT (basis)

Na het volgen van deze training en het behalen van de hieraan verbonden toets voldoet u aan de vereisten die door de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS) gesteld worden met betrekking tot de (stralings)deskundigheid van gebruikers van CBCT-toestellen.

Meer informatie, data en inschrijven

Volg Edin

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Edin? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.