Verdiep je in je vak met aanvullende trainingen

Edin mag dan al jarenlang de nummer 1 opleider voor tandartsassistenten zijn, we zijn er ook voor jou als mondhygiënist. Na het afronden van de opleiding mondzorgkunde kun je bij ons terecht voor het behalen van je certificaat voor het gebruik van röntgenapparatuur.

 

Zelfstandig gebruik röntgenapparatuur na registratie BIG-register

Sinds begin 2020 hebben geregistreerde mondhygiënisten geen opdracht nodig van een tandarts voor het maken van röntgenopnamen. Hoewel dit nu nog een experiment is dat loopt van 2020 tot 2025, is al wel bepaald dat mondhygiënisten alleen röntgenopnamen mogen maken als ze relevante scholing hebben gevolgd en dit geregistreerd staat in het BIG-register. Edin mag, als erkend opleider, mondhygiënisten deze extra scholing bieden.

Meld je aan

 

AccreDidact; waar e-learning en praktijk samenkomen

Naast het behalen van je verplichte certificaten wil je natuurlijk ook op de hoogte blijven van andere ontwikkelingen op vakgebied. Daar helpt AccreDidact Mondhygiënist je bij. AccreDidact Mondhygiënist biedt e-learnings, papieren naslagwerken, bonusmateriaal én fysieke training. Alles speciaal ontwikkeld voor mondhygiënisten.

Lees meer over AccreDidact

Vragen? Ik sta voor je klaar!

Wist je al dat je je iedere 5 jaar opnieuw moet laten certificeren? Hiervoor hebben wij onze herhalingscursus ontwikkeld. Zo blijf je helemaal up-to-date!

Statistieken

#1
Marktleider sinds 1997

ANVS
Erkend opleider

10K
Aantal certificaten uitgereikt

8,9
Gemiddeld rapportcijfer

#1
Marktleider sinds 1997
ANVS
Erkend opleider
10K
Aantal certificaten uitgereikt
8,9
Gemiddeld rapportcijfer
Rontgen1
Mondhygiënist

Training Röntgen TMS MH (initieel)

Aanvullende training voor gediplomeerde mondhygiënisten die in een zelfstandige situatie röntgenopname mogen maken.

Meer informatie, data en inschrijven

2M5A3433
Het hele team

Training Infectiepreventie

Tijdens de training infectiepreventie wordt uitgebreid toegelicht hoe de richtlijn infectiepreventie op eenvoudige wijze kan worden uitgevoerd in de praktijk. Uiteraard ook een complete inhoudelijke update over alle do's-and-dont's om veilig te kunnen werken in de tandartspraktijk.

Meer informatie, data en inschrijven

Volg Edin

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Edin, schrijf je in op onze nieuwsbrief.