Studenten geven Edin rapportcijfer 8,3!

8,3 (2)

Nieuwsbericht 

Studenten zeer tevreden over Edin opleidingen

Een vast onderdeel van iedere opleiding is de evaluatie na afloop. Het moment voor ons om te toetsen hoe studenten onze opleiding waarderen. Wat werkt goed en waar we kunnen verbeteren? Sinds de verhuizing naar ons opleidingscentrum in Maarsbergen zijn er veel zaken veranderd. We zijn dan ook super trots dat onze studenten de gevolgde opleidingen voor assistenten blijvend hoog waarderen met een gemiddelde van een 8,3*!

Theorie en praktijk gaan hand in hand bij Edin

Studenten geven ons opvallend vaak terug dat ze dankzij onze opleiding echt snappen waarom bepaalde dingen werken zoals ze werken. Handelingen die sommigen al jarenlang toepassen, krijgen ineens een andere lading door de theorie erachter te begrijpen. We zijn ontzettend trots op deze feedback. In onze opleidingen gaan praktijk en theorie namelijk altijd hand in hand. Alleen zo kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen, en staan studenten bekwaam en zelfverzekerd aan de stoel na het afronden van de opleiding.

Persoonlijke aandacht van de docent

Opvallend vaak worden onze docenten expliciet genoemd in de evaluaties. De persoonlijke aandacht en hun drive om het beste uit iedere student te halen, wordt ontzettend gewaardeerd. Het maakt dat studenten ontspannen zijn tijdens de lesdagen. Zelfs als het tijdens de opleiding privé tegenzit, weten docenten voor de juiste motivatie te zorgen. Ook op de vakkundigheid van de docenten wordt hoog gescoord.

De Edin service maakt het verschil

Onze hoge scores halen we ook uit ons oog voor detail. Denk bijvoorbeeld aan onze gastvrouw die studenten persoonlijk verwelkomt. Of de shuttle-dienst die studenten van en naar het station brengt. Ook onze professionele opleidingslocatie maakt echt verschil. Studenten bestempelen onze locatie als professioneel, uniek en plezierig. De gezonde lunch zorgt voor een aangename break tijdens de opleiding en net als de tussendoortjes.

Een van de mooiste complimenten kregen we van een student die aangeeft zich echt thuis te voelen bij Edin. Ontzettend belangrijk voor het behalen van goede opleidingsresultaten!

Niemand is perfect

Gelukkig hoeven we ook geen perfectie na te streven. Dat neemt niet weg dat er altijd ruimte voor verbetering is. Zo bestaat er nog meer behoefte aan praktijklessen. Ook hebben we in de planning van sommige van onze opleidingen nog wat te winnen. Dit soort feedback nemen we graag ter harte. Zo verbeteren wij onze processen, en de kwaliteit van opleidingen, doorlopend.

Ook zin om aan een opleiding te starten? Bekijk dan ons volledige aanbod. Veel van onze opleidingen kun je doorlopend starten.

*Gemiddelde van alle evaluaties sinds 1 januari 2024 na afloop van de opleidingen tandartsassistent, preventieassistent en paro-assistent. Het gemiddelde van al onze opleidingen en trainingen komt uit op een 8,1.