header_incompany

Edin incompany-programma's

Wat is incompany?

Incompany is de algemene aanduiding die wordt wordt gebruikt voor bijvoorbeeld trainingen die in uw eigen praktijk plaatsvinden. Ze worden speciaal voor de opdrachtgever georganiseerd. In principe zijn het bestaande programma's die op uw locatie plaatsvinden.

Let op: in verband met de corona-maatregelen worden onze incompany-programma's waar mogelijk online aangeboden.

Niet alleen is een incompany-training per persoon vaak voordeliger dan wanneer u met een aantal collega’s inschrijft voor een standaardtraining, u krijgt ook nog een stukje maatwerk. U kunt dus zelf allerlei situaties uit de praktijk aandragen. Deze situaties worden tijdens de training uitgebreid behandeld. Hierdoor heeft u een optimaal resultaat. Bovendien kunnen meerdere trainingen met elkaar gecombineerd worden en kunt u zelf aangeven of de training een dag, een halve dag of meerdere dagen moet duren.

Edin kent verschillende soorten incompany-programma's: opleidingen, trainingen, refreshers, lunch & learn en lezingen of workshops.

Ik wil graag meer weten

 of bel voor meer informatie: 0343 - 449970

Dit zijn de belangrijkste 4 voordelen van een incompany-programma:

  1. U kiest zelf de locatie. Een incompany-training kan verzorgd worden bij u op de praktijk of op een locatie naar keuze.
  2. Het kost u minder tijd en geld. Omdat u zelf voor de locatie zorgt, betaalt u een lager tarief. Daarnaast bespaart u flink op reistijd, reiskosten en verloren arbeidsuren.
  3. Een incompany-programma kan helemaal afgestemd worden op de situatie in úw organisatie.
  4. Het is goed voor de teamspirit. Bovendien zorgt de onderlinge interactie over het geleerde voor een betere opname van de stof en toepassing in de praktijk.

Soorten incompany-programma's

Training-opleiding

Dit zijn opleidingen en trainingen die u ook in het open inschrijvingsaanbod van Edin terugvindt. Ze worden uitgevoerd in uw eigen praktijk of op een door gekozen locatie. Het grote voordeel van een incompany opleiding of training is de mogelijkheid om in overleg de inhoud van het programma aan te passen.

Meer info

Refresher-updates

Dit zijn relatief korte programma's waarbij de deelnemers worden opgefrist en bijgespijkerd over een bepaald onderwerp. In een aantal gevallen, zoals bij röntgen-updates, kan het gaan om nascholing met een verplicht karakter. Refresher-updates kunnen zowel een theoretisch als een praktische inhoud hebben.

Meer info

Broodje Edin

Dit zijn korte lunch-and-learn programma's over diverse onderwerpen. De onderwerpen zijn bedoeld voor het hele team en worden door onze docent verzorgd terwijl de deelnemers hun lunch genieten. De broodjes worden door de docent meegebracht en zijn dus letterlijk in het concept inbegrepen.

Meer info

Lezing-workshop

Organiseert u in uw praktijk of met uw studiegroep een lezing en zoekt u daarvoor een interessante spreker? Wij kunnen in veel onderwerpen voorzien en beschikken over een groot netwerk van sprekers en docenten. Ook als u een groter congres organiseert kunt u een beroep op ons doen.

Meer info
Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving

Dank je wel

Bedankt voor je aanvraag. Binnen enkele dagen nemen we contact me u op.