Nascholing Tandarts

  • Tandarts
1 jaar
certificaten
E-Learning, Zelfstudie
€325,-
Accredidactoverzicht

Nascholing waar, wanneer en hoe het jou uitkomt

Met AccreDidact kun je nascholen via e-learning, inclusief (interactieve) video, geluidsfragmenten en nog veel meer bonusmateriaal. Ook ontvang je van elk verschenen programma een papieren naslagwerk.

Je nascholingsactiviteiten houd je bij in je persoonlijke nascholingsdossier. Hier vind je een overzicht van je behaalde punten. Als je kiest voor een voordelig abonnement, krijg je verspreid over het jaar de naslagwerken in de bus en kun je online de eLearning volgen wanneer het jou uitkomt.


Je eigen nascholingsdossier

In je online nascholingsdossier op www.accredidact.nl vind je een actueel overzicht van je nascholingen en je behaalde resultaten. Heb je nascholingspunten behaald, dan worden die direct automatisch bijgeschreven in PE-online. Maakt je beroepsvereniging of register geen gebruik van PE-online, dan kun je binnen je nascholingsdossier een certificaat downloaden en indienen.

 

AccreDidact is een nascholingsconcept van Accredidact BV

Als abonnee krijg je:

geaccrediteerde eLearnings met aanvullende multimedia
toegang tot het besloten deel van www.accredidact.nl
papieren naslagwerken om te bewaren
aantrekkelijke korting op losse programma's in de webwinkel en op pakket vorige jaargang

Het abonnementsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Opzeggen kan jaarlijks voor 1 november.

Abonneren voor tandartsen

Een jaarabonnement op AccreDidact Tandarts kost € 325 (vrijgesteld van btw). Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Na afronding ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Accredidact is een E-Learning concept waarbij je ook per programma een naslagwerk ontvangt.

Docenten (o.a.):

Paul van der Stelt

Em. Prof. dr. Paul van der Stelt

Docent trainingen röntgenologie

Direct inschrijven

Vraag hier direct uw Accredidact abonnement aan


Vraag aan

Adjust your cookie settings to view this video

Praktisch en hoogwaardig

AccreDidact staat voor efficiënt nascholen wanneer het jou uitkomt, zonder dat je de deur uit hoeft. In een paar uur tijd doorloop je een e-learning of naslagwerk en is je kennis helemaal up-to-date over een belangrijk onderwerp uit je dagelijkse praktijk. Voor elk onderwerp benaderen wij een expert bij uitstek om de inhoud van het programma samen te stellen. Onze nascholing is hierdoor actueel, relevant en altijd betrouwbaar. We frissen je kennis op, presenteren nieuwe inzichten en illustreren die met heldere casuïstiek, zodat je het geleerde met vertrouwen direct in de praktijk kunt toepassen.


Probeer een demo-eLearning