SAVE THE DATE - Open Huis - 28 oktober 2023

1000006517

Open huis voor iedereen

We zijn verhuisd en dat mag gevierd worden. Daarom openen wij de deuren van ons nieuwe opleidingscentrum op zaterdag 28 oktober voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Voor iedereen? Ja voor iedereen. We zijn namelijk ontzettend trots op deze nieuwe plek die naadloos aansluit op onze ambitie. De ambitie om zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren voor de tandheelkunde én te voorzien van een gedegen opleiding. 

 

Een feestje voor jong en oud

Tussen 10.00u en 16.00u kun je meelopen in een van onze doorlopende rondleidingen. Daarnaast zijn er verschillende workshops en kun je je natuurlijk oriënteren op een opleiding. Hapjes en drankjes zijn verzorgd, net als activiteiten voor de kinderen. Zo kun jij je mooi laten inspireren door een van onze vaste docenten, terwijl de kinderen zich ook vermaken.

 

Waarom je dit niet wil missen?

  • je gaat met minimaal 1 nieuw inzicht weg
  • je hebt sowieso gelachen
  • je doet minimaal 1 nieuw contact op
  • we doen je graag een exclusief aanbod tijdens de opening

 

Officiële uitnodiging en programma volgen

We zijn nog druk bezig om het programma definitief te maken. Zodra alles rond is, vind je het definitieve programma op onze website. Of hou onze nieuwsbrief in de gaten, daarin volgt ook een officiële uitnodiging. Je kunt je direct aanmelden en jezelf verzekeren van een plek in een van de workshops. Want, vol = vol! 

Alvast online oriënteren op onze opleidingen? Bekijk ons volledige aanbod.

 

Zodra het programma definitief is, kun je je direct aanmelden. Hou onze website en je mailbox dus goed in de gaten in de komende weken!