mba

Fris uw managementkennis razendsnel op met MBA in één dag en de speciale masterclass voor tandartsen

Steeds meer tandartsen zoeken naar manieren om bedrijfskundiger en ondernemender naar hun praktijk te kijken. Kritische klanten, sober overheidsbeleid én veeleisende verzekeraars zetten uw marges onder druk. Hoe maakt u uw praktijk nóg professioneler en klaar voor de toekomst?

U kunt nu kennis over leiderschap, strategie, organisatie en verandermanagement razendsnel opfrissen. Tijdens het seminar 'MBA in één dag' in Utrecht hoort u in één dag alle belangrijke inzichten en tips van de grootste managementdenkers ooit.

Masterclass speciaal voor tandartsen

In de masterclass gaat u de diepte in. In een interactieve sessie ontdekt u aan de hand van de patiëntenreis welke verbeterpunten u in uw praktijk kunt doorvoeren en hoe uw team invloed heeft op de ervaringen van de patiënt.

Edin-docenten Dr Rutger Sonneveld en Erik J. Dekker maken de koppeling tussen de managementtheorieën die Ben Tiggelaar op dag 1 heeft toegelicht en de tandartspraktijk. De nadruk ligt op praktische en toepasbare handreikingen: hoe communiceert u de verbeterpunten met uw personeel en patiënten zodat deze ook écht doorgevoerd worden.

Onderzoek hoe u de eerste stappen in een verbetertraject zet, wat u zeker niet moet doen en hoe u het team blijvend betrokken houdt! Dit deel volgt u met alléén tandartsen waardoor u niet alleen veel leert van de trainers maar ook van uw collega’s.

Schrijf u nu in
Het seminar 'MBA in één dag' vindt plaats op vrijdag 24 maart 2017 en de bijbehorende masterclass voor tandartsen op vrijdag 7 april. De locatie is in beide gevallen Beatrixtheater Utrecht.

De ruimte is beperkt dus schrijf je snel in voor dit inspirerende managementseminar. U betaalt slechts de prijs van het seminar. De masterclass krijgt u dus cadeau!
 
AANMELDING IS GESLOTEN

Wat eerdere deelnemers aan MBA in één dag zeiden

Wervelend, onderhoudend, leerzaam; voor elke organisatie aantrekkelijk.


Kees Looijen, tandarts, Looijen Tandartsen

'Twijfel je welke management-filosofie gevolgd/gekozen zou moeten worden; volg dan MBA in 1 dag en je hoort ze allemaal!'


Pim Ruijpers, tandarts, De Drietand

Compleet beeld van een andere manier om naar mijn vak/bedrijf te kijken.


Henk-Jan de Lange, tandarts, Bouriciuslaan Tandartsenpraktijk

Absolutly fabulous!


Anneke Habets, tandarts, Tandartspraktijk Haayen en Habets
bentiggelaar2_large

Ben Tiggelaar over de samenwerking met Edin

Edin werkt samen met Ben Tiggelaar omdat tandartspraktijken steeds ondernemender worden en een antwoord zoeken op de almaar veranderende omgeving van overheidsbeleid, veeleisende verzekeraars en kritische klanten. Heeft Ben Tiggelaar daar het antwoord op? In elk geval weet hij tandartsen uit te dagen om anders naar hun dagelijkse praktijk te kijken. In een aparte masterclass maakt hij samen met tandartsen de vertaalslag van ‘MBA in één dag’ naar de tandheelkunde. We vroegen Ben Tiggelaar wat de samenwerking met Edin voor hem betekent.

“Ik werk samen met andere partijen, omdat ik graag een goede leraar wil zijn”, is Ben Tiggelaar’s oprechte reactie. “Ik wil iets overbrengen waar mensen echt iets mee kunnen. ‘MBA in één dag’ trekt grote groepen mensen; inherent daaraan is dat je minder specifiek wordt. Terwijl mensen graag maatwerk willen. Door de samenwerking met Edin kunnen we tandartsen nu veel beter helpen om de vertaalslag naar hun eigen praktijk te maken. Tijdens het seminar ‘MBA in één dag’ kijk je door een ondernemersbril naar je praktijk. Dat levert vaak al een hoop nieuwe ideeën op. In de masterclass die we samen met Edin organiseren, combineren we dat met branchespecifieke kennis.”  

“Bij tandartsen is de regelruimte beperkt, maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn.”

“Ik leer ook weer van de tandartsen en vind het enorm leuk om samen te werken met mensen die heel specifieke branchekennis hebben. Wat de tandheelkundige branche specifiek maakt, is de gereguleerde omgeving. Met minder speelruimte dan ‘gewone’ ondernemers, omdat je gebonden bent aan vaste tarieven en regelgeving vanuit de overheid en verzekeringsmaatschappijen. Normaliter kun je in je bedrijfsvoering aan allerlei knoppen draaien”, zegt Ben. “Je kunt werken aan je strategie, aan onderscheid in producten of doelgroep, of aan de efficiëntie van je organisatie en de motivatie van medewerkers. Bij tandartsen is die regelruimte beperkt, maar dat wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn.”

Nuchtere toon, de uitgebreide branchekennis en plezier.

“Wij zijn met ‘MBA in één dag’ het grootste managementseminar van Nederland en we breiden het ook internationaal uit. Ik werk niet ad hoc samen, maar denk in partnerships. Zo’n partnership schept een dubbele garantie. Wij genieten vertrouwen en zoeken een partner die in zijn eigen branche dezelfde zekerheid aan mensen kan bieden. Als marktleider kijk je naar samenwerkingspartners die in hun markt ook tot de top behoren. Bij opleiders in de tandheelkunde kom je dan uit bij Edin Dental Academy. Dat is niet alleen goed voor ons, maar het biedt ook een garantie aan de tandartsen die bij ons komen. Wat me vooral aanspreekt bij Edin is de nuchtere toon, de uitgebreide branchekennis en het plezier dat de mensen bij Edin in hun werk hebben. Dat krijg je als bedrijf niet zomaar, dat is gebaseerd op een nauwe samenwerking met tandartsen in de praktijk. Ik hou ervan om mensen een eerlijk advies te geven, en daarvoor is het goed om samen te werken met een partij die heel diepe wortels heeft in de branche.Dr. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij studeert al ruim 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn doel: mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Vanaf 2000 veroverde hij met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Bens bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland ruim 300.000 exemplaren verkocht.

Bens jaarlijkse seminar 'MBA in één dag', waaraan meer dan 16.000 managers deelnamen, is het meest bezochte seminar ooit in Nederland.

Edin Dental Academy Postbus 25
3950 AA Maarn
Telefoon: (0343) 449970
Email: info@edin.nl
Edin Dental Education Center Sportlaan 11-13
3951 CG Maarn

Routebeschrijving