Selecteer een datum om je in te schrijven

Er zijn op dit moment geen startdata bekend.

Heeft u vragen over deze opleiding of training? Bel ons dan op:
0343-449970

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor praktijkmanagers die praktische kennis, inzicht en vaardigheden willen opdoen als de spil van de praktijk. Deze opleiding is een goede keuze voor praktijkmanagers die een opleiding op MBO-niveau hebben afgerond en minimaal één jaar werkzaam zijn in de praktijk in de rol van praktijkmanager.
Deze opleiding vormt tevens het vervolg op de basisopleiding voor praktijkmanagers uit programma van Edin.

De praktijk van de student staat centraal in deze opleiding. Hoe kunt u ervoor zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk soepel verlopen? De opleiding is gericht op het operationele niveau. Daarbij wordt zijdelings gekeken naar hoe de strategie in de organisatie wordt bepaald.

Leerdoelen
Tijdens de opleiding worden vijf centrale thema’s behandeld. Binnen deze thema’s komen verscheidene onderwerpen aan bod.

  • Personeel
  • Financieel
  • Organisatie
  • Onderhoud/Operationeel
  • Communicatie

Naast de 10 plenaire lesdagen wordt de leeromgeving van de student uitgebreid naar de praktijk van deze studenten zelf. Dit wordt gedaan met behulp van intervisie-bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten nemen de studenten een kijkje bij elkaar in de keuken.

Tandarts_assistentie

ABC-Register Tandarts Assistentie (info)

De training telt mee in de categorie:
mabc